Book your tickets now!

Ticket informatie

Heb je vragen over het bestellen of betalen van tickets? Ga dan naar https://support.cmtickets.com. Ben je je tickets kwijt? Ga dan naar https://resend.cmtickets.com/nl.

Ticketprijzen 2020

Tickets voor WiSH Outdoor 2020 zijn nu te koop!  

Ticketprijzen WiSH Outdoor 2020

Vrijdag   €27,95
Zaterdag   €55,95
Zondag   €45,95
Zaterdag-zondag combinatie   €79,95
Zondag tot 12 jaar   €15,00
Weekend   €82,95
Weekend + camping   €92,95
Camping   €25,00
VIP zaterdag   €77,95
VIP zondag   €77,95
Tokens 10,5 stuks   €28,50
Pendelbus vanaf Eindhoven   €10,00

Let op: je ontvangt na het kopen van je tickets een bevestigingsmail. De tickets zelf ontvang je een aantal dagen voor het evenement. Dit doen we om frauduleuze doorverkoop tegen te gaan.

Ticket verkooppunten
Tickets zijn exclusief verkrijgbaar via www.wishoutdoor.com, www.facebook.com/wishoutdoor. CM is onze enige ticketpartner. Helaas zijn er diverse andere partijen die valse of te dure WiSH Outdoor tickets verkopen. Voorkom een enorme teleurstelling en koop alleen via de officiële ticketkanalen van WiSH Outdoor.

Tickets personaliseren
Je bent verplicht om je WiSH Outdoor 2020 ticket te personaliseren. Als je tickets voor je vrienden koopt, zorg er dan voor dat je alle voor- en achternamen en emailadressen van hen bij de hand hebt tijdens het kopen van tickets.

Naam veranderen op het ticket
Als je de naam op het WiSH Outdoor ticket wilt veranderen (zodat iemand anders dit ticket kan gaan gebruiken) kan dat via de CM Ticket Transfer. Klik hier!

Kluisje alvast reserveren
Je kunt je kluisje nog niet reserveren voor WiSH Outdoor 2020! Binnenkort komt hier een link om je kluisje te reserveren, zodat je op het festival geen gedoe hebt en direct naar je kluisje kan zonder troubles! 

Pendelbustickets
Je kunt nu je pendelbusticket voor WiSH Outdoor 2020 al kopen. Voor €10,00 word jij vanuit Professor Doctor Dorgelolaan Eindhoven (naast Centraal Station) naar WiSH Outdoor gebracht én weer terug! Scheelt je weer een BOB regelen ;) 


VIP ticket info
Als je WiSH Outdoor als VIP wilt betreden, dien je een VIP ticket te kopen. Iedere persoon die op het VIP deck wil komen heeft een VIP ticket nodig. Ook bezoekers van 17 jaar of jonger dienen een zondag VIP ticket te kopen. Ga naar de VIP entree om daar je VIP polsbandje te ontvangen. Een kind van 12 jaar of jonger mag uitsluitend met een VIP ticket naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Neem een pauze van het avontuur en geniet van het geweldige uitzicht vanaf het VIP deck op de mainstage. Het geeft je daarnaast ook toegang tot de exclusieve VIP toiletten, welke achter de VIP decks zijn gelegen. Heel gemakkelijk!
Tot slot krijg je als VIP exclusief toegang tot de silent disco afterparty op de camping van 01.00u tot 03.00 op zaterdag. Binnen het festivalterrein dient de campingsluis als entree voor de afterparty.

Zondag ticket [0-12 jaar] info
Dit ticket is voor avonturiers van 0 tot 12 jaar. Als je kind jonger dan 12 jaar is, maar er ouder uitziet dan kan er gevraagd worden om een geldig identiteitsbewijs voor controle op leeftijd. Kinderen van 12 jaar en jonger mogen alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Als je, als ouder zijnde, een VIP ticket hebt dan dien je samen met je kind naar de VIP entree te gaan om hier voor beiden een VIP polsbandje te ontvangen.

LET OP! Om dit 0-12 jaar ticket te kopen dient je kind 12 jaar of jonger te zijn op zondag 5 juli 2020. Dit is dus niet de leeftijd op het moment waarop de tickets gekocht worden.

Token info
Als je een ticket voor WiSH Outdoor tokens in de voorverkoop hebt gekocht dan kun je dit ticket alleen bij de kassa’s op het festivalterrein inwisselen. Het is niet mogelijk om tokens met een ticket te verkrijgen op de camping. Je kunt wel tokens op de camping (en op het festivalterrein) kopen met contant geld of met je bankpas. Eten en drinken is onderweg naar jou! Tokens kunnen niet worden gerestitueerd.

Camp WOW ticketinfo
Je Camp WOW! ticket is geldig voor drie nachten op Camp WOW! Als je een campingticket voor één nacht wilt kopen, krijg je er twee nachten extra bij!

Openingstijden

  Festival openingstijden: Festival entree geopend tot: Camp WOW! entree openingstijden:
Vrijdag 3 juli 19.00u – 01.00u 22.30u 13.00u
Zaterdag 4 juli 13.00u – 01.00u 22.30u  
Zondag 5 juli 13.00u – 00.00u 21.30u  
Maandag 6 juli     11.00u


Ticketvragen

Heb je vragen over het bestellen of betalen van tickets? Ga dan naar https://support.cmtickets.com. Ben je je tickets kwijt? Ga dan naar https://resend.cmtickets.com/nl.

Blijf op de hoogte